horizontal

Barmhärtighetsdöda dig själv, tack!

Kategori: Samhälle

 
Du ska alltså vara ung, men inte för ung! För då är du ju lat, utan arbetserfarenhet och allmänt förvirrad. Du ska också vara vältränad, heta Anders Andersson och vara blond och blåögd. Precis som alla andra så ska du självklart inte vara religiös. Du går i kyrkan när du måste. När din frus syster klämt ut barn nummer fyra och måste döpas. Själv har du inga barn för du är smart nog att inse att de kommer att vara i vägen för er karriär. Så om du är en äldre kvinna, som inte är född i Sverige, som dessutom går runt och bär på ett par extra kilon OCH har barn, då kan du lika gärna barmhärtighetsdöda dig själv på en gång. Och med barmhärtighet så menar jag givetvis gentemot oss andra, eftersom att din existens är den felande länken i vårt fantastiska samhällshjul som ju BARA vill rulla framåt!
 
Skulle du av någon makalös anledning ha smitit emellan alla dessa krav och ÄNDÅ fått ett jobb, då har du brutit mot lagen, för det innebär att du har SNOTT det jobbet. Om du inte har snott jobbet så beror det på att du utvecklat bulimi och lämnat bort dina barn på barnhem och MÖRDAT Anders Andersson.

Men det är väl ändå helt resonliga saker att göra eftersom att du på Arbetsförmedlingen blivit stämplad som en person som hatar jobb, hatar Sverige, hatar pengar, hatar lagen, hatar språket och hatar ALLA som inte vill ge dig något gratis. Därför bestämde du dig självklart för att ge dig SJÄLV saker gratis.
 
Och vad mer kan man begära av en sådan självständig människa? Hjulet har aldrig rullat bättre!
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
PS. Glöm inte att följa mig via Bloglovin! 

Klistra bara in adressen till min blogg i sökfältet och klicka på följ! Superenkelt och praktiskt, du kommer inte att missa ett enda inlägg! :D

 
 
Kommentera inlägget här: